I'm back

Idag känner jag igen mig själv igen. Härligt! Nu har Tom landat på svensk mark också och det känns skönt att veta. 
 
Thilda som har sovit relativt bra inatt (vaknat en gång mitt i natten och en gång 05:30 men somnade om igen när jag la mig bredvid) vaknade glad. Det var inga problem att bli lämnad vid skolan.
 
Jag har promenerat hem och är nu laddad för en ny vecka och för att få massor gjort. Lyssnade förresten på en inspirerande kille på framgångspodden. Jag längar till avsnittet med Charlotte Perrelli släpps. Nu fick jag googla stavning på hennes efternamn för att få det rätt. Förresten så gick jag tillbaka till gårdagens inlägg precis för att läsa hur långt jag kom med vår dag, då såg jag majonnäs och blev osäker på stavning. Googlade det också och insåg att jag stavat rätt. 🙂
 
Men i alla fall så cyklade/gick vi hem från Bailian efter lunchen. Då hade det lätta regnet slutat. När vi gick dit så regnade det smått smått så mina glasögon blev prickiga men inte så mycket värre än så. 
 
Thilda är så stolt över att hon kan cykla med en hand. 
 
Thilda ville gärna gå och borsta lite utanför Agneta och Oskars hus (hon älskar att borsta och göra fint) så det gjorde vi. Sen hamnade vi en stund på lilla lekplatsen, bara vi där. Jag laddade samtidigt  mentalt för löpning... Grannen som bor vid lekplatsen kom hem och han hade både sprungit och cyklat (inför triathlon) och då kände jag att "nu kör vi".
 
Gick hem och satte på den lilla magväskan, för mobilen, och satte på Runkeeper. Thilda cyklade och jag sprang iväg mot Pearl market. Thilda sa "mamma du ska springa i 40 min", puh. Men jag sprang och Thilda cyklade, en bra bit. Thilda var så duktig! Vi hade tur med rödljusen och fastnade bara vid ett. Avslutade med en rush mot grönsaks- och fruktbutiken. När vi kom dit hade vi tagit oss ungefär 6 km, på närmare 40 min. Sen handlade vi och gick hem för att landa på denna total. Thilda var som sagt tuff! Hon tyckte det var jobbigt andra halvan men kämpade på bra.
 
 
Hämtade ett paket på väg in i området också. En bläckpatron till skrivaren...
 
Sen hade jag så klart lovat något i utbyte. Två saker närmare bestämt. Först gå och bada. 
 
 
Det var jätte mysigt och vi tog en lång, varm, dusch efteråt. Men Thilda kan ännu inte simma. Dyka - ja, simma på rygg - ja, men inte simma och andas. När hon simmar på rygg tröttnar hon rätt snabbt och vänder och simmar till kanten. Så kanske lite lathet också. 
 
Sen att baka chokladbollar. Det gjorde vi när vi kom hem. Satte "smeten" i kylen för att svalna medan vi åt middag (blandat från kyl och frys. Pannkakor, panerat kött och pasta). Sen gjorde vi bollarna och rullade dem i kokos. 
 
 
Efter lite pyssel tog vi en tidig kväll. 
 
På onsdag är Thilda ledig så vi får se vad vi ska hitta på då. 
 
Jag funderar på att göra en lista för veckan och bocka av. Det är motiverande. 
 
/Charlotte

Kommentera här: