Stronger vs. Kina-fejk (?)

I fredags kväll när vi satt i soffan såg jag ett erbjudande via en blogg - 30% rabatt på Stronger träningskläder. Jag tycker att de är så snygga! Jag gick in och kikade och hittade ett par snygga byxor för 75 USD. Runt 700 svenska kronor. Jag tyckte det var mycket pengar även med rabatt. Tom sa då "varför tittar du inte på Taobao", så det gjorde jag. Tog en "skärmdump" och la in bilden i Taobao. 
 
Stronger. 
 
Taobao söker.
 
Och hittar samma (?) kläder? Fast utan märket "Stronger". Mycket billigare. 
 
 
 
Jag köpte ett set för 81 rmb. 
 
I helgen gick jag in på beställningen och kunde då se att den var på väg genom landet mot Shanghai. 
 
Imorse när jag stod på gymmet plingade det till i mobilen. Jag kunde sen se att det var mina kläder som kommit till Hive-boxen, där vi hämtar paketen på compoundet. Jippie! 
 
Byxorna var tighta men det gick. 
 
Vad tror du? Är Stronger-kläderna samma kläder fast med loggan? Eller är de av en annan kvalité? Jag ska testa dem och utvärdera, ska bara tvätta dem först. 
 
För övrigt så sprang jag 45 min idag på speed 11 och sen den sista minuten på speed 13. Inklusive 10 minuter pw (speed 7)  så kom jag närmare milen än tidigare. 
 
Vilket skillnad mot i söndags. Idag kände jag mig stark. I söndags sprang jag precis innan lunch och blev vrålhungrig direkt jag ställde mig på bandet. Varmt var det också och jag hade druckit för lite. Fick kämpa mig igenom 30 minuter löpning på speed 11 (+ PW). 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: