Svinkallt

Thilda har haft så mycket kläder i sin skolväska nu några dagar. Extra ombyten, luvtröja osv. Igår gjorde jag en resning och plockade ur kläder, alla kläder. Imorse var det lite kallt när vi gick in till skolan men jag tänkte att det blir väl varmare under dagen. Det blev det inte... nu när jag skulle lämna kakorna kände jag att det är riktigt kallt. Jag fick så dåligt samvete för om Thilda går ut under dagen med skolan kommer hon frysa ihjäl... Jag fick maila lärarna precis och fråga om jag ska komma med en jacka. 
 
En av kakorna på väg. 
 
Under tiden jag var hemma och hämtade den andra blev den första såld, för 150 rmb. 
 
Nu ska jag forstätta med mitt entrepreneörsprojekt. Ska duscha också men vi får väl se om jag måste ta mig till skolan med Thildas jacka... Kanske ska ta cykeln dit i så fall nu när jag har börjat våga mig ut i trafiken. (Med livet som insats...)
 
Uppdatering: Jag hade cykelkorgen packad och var redo att åka när jag fick svar från läraren. De kommer inte gå ut i eftermiddag eftersom det är "för kallt". Tur för mig. 🙂
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Du är duktig på kakor förstår man när de säljs direkt

Svar: Tack pappa! <3 Har ju några favoriter. Just detta receptet har jag fått av en kollega. Kladdkakan, som är en annan av mina favoriter i alla fall, har jag fått av Agneta. Kan ju inte ta åt mig hela äran men det är roligt att baka, i alla fall när jag får bestämma vad jag bakar själv. Haha.
Charlotte Karlsson

Kommentera här: