Yoga-tjej?

Min kompis har tipsat mig om ett yoga-pass i klubbhuset. Hon bjöd in mig till Wechat-gruppen för två veckor sedan och idag hade jag bestämt mig för att testa. Det var ett tag sedan jag yogade nu. Efter tre minuter undrade jag vad jag gett mig in på... hur långsamt kommer de  minutrarna gå? Men jag varvade ner och kunde njuta av stretch, styrka och andning. Jag tror att det är ett väldigt bra kompletement till min andra träning. Stretch är bra. Nästa vecka är tjejen tillbaka som egentligen har klassen. Hon har varit på en yoga-utbildning på Bali i ungefär en månad, tror att det var 200h... Nog om det, nu är jag hemma igen. Man betalar 50 rmb per gång som kan sättas över direkt via Wechat. Smidigt! 
 
Lämnade denna glada tjej imorse på skolan. Vi hade några "fighter" igår men började dagen idag med massa kärlek. 
 
Igår på väg för att hämta Thilda kikade jag in på en sida där man kan köpa biljetter till diverse evenemang, kanske som Ticnet hemma i Sverige. Jag hittade River Dance. Jag har velat gå på det så länge, sedan jag var liten och gick med mamma. Älskar musiken och dansen. Såg att de kommer till Shanghai nästa vecka och jag blev så sugen på att gå. Jag berättade det för Thilda när jag hämtat henne och hon sa att hennes fröken Ms Caroline hade visat dem River Dance på skolan, hennes fröken är från Irland. Vi tittade på Youtube på väg hem från skolan. Jag insåg då att någon eller några låtar är väldigt bra men sen skulle nog både Thilda och jag bli lite rastlösa. Det räckte med det vi kunde så på Youtube. Thilda dansade sen River Dance hela eftermiddagen och såg fram emot att visa fröken idag. 
 
Vi var en sväng på lekplatsen igår eftersom luften var väldigt fin och det regnade knappt...
 
 
 
En av de vanligaste konversationerna i Wechat-chatten som vi har i vårt compound gäller att någon/några inte plockar upp sitt hundbajs. Jag är därför lite rädd för att släppa ut Thilda på denna gräsmatta...
 
Imorse när vi var på väg till skolan sa jag till Thilda "glöm inte att visa fröken dansen idag nu då". Då lyste Thilda upp och sa "vad bra att du sa det, nu blev jag glad. Jag hade glömt det men nu kommer jag inte kunna tänka på något annat." 🙂 Hon gillar sin fröken. Båda förstås.
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Katrin:

Vad det inte du som var med mig & såg ”Lord of the dance” för en väldans massa år sedan???

2 Katrin:

Vad det inte du som var med mig & såg ”Lord of the dance” för en väldans massa år sedan???

Svar: Åh det känns bekant! Haha. Vi har upplevt båda det ena och andra - Brittan i Sthlm, Starlight express i London? Mitt minne... <3
Charlotte Karlsson

3 Katrin:

Starlight express minns jag däremot inte men jag vet att vi var på nån slags musikal. Vi var väl på kiss me kate på operan också??

Svar: De på rullskridskor? Eller det kanske inte var vi? Minnet är som sagt bra men kort... Det stämmer nog. Wow, vad vi har hunnit med mycket trots vår unga ålder.
Charlotte Karlsson

4 Katrin:

Det var nog inte med mig för det minns jag inte, tror vi var på Mamma Mia i London. Var det med dig jag såg Skönheten & odjuret på GöteborgsOperan?? Det var det där med minnet.. 🤦🏽‍♀️

Kommentera här: