After noon tea - solo

Idag sov Thilda fortfarande när det var tid för after noon tea. Jag föreslog att jag skulle gå själv. Tom satt på balkongen och läste och ville ändå inte äta något. Så det gjorde jag. 

Det var nästan fullt men jag lyckades snika till mig ett litet bord vid fönstret när några gick. 

(null)

(null)

Man är mätt jämt här. Så middagen åt vi vid havet, för Thildas skull (hennes favoritfisk) men jag åt en lätt soppa. Thilda ville egentligen inte äta middag alls men åt med ganska god aptit när väl maten stod framför henne. 

Romantiskt middag för två förbereds. 
(null)

Sen hämtade vi Thildas mask som hon glömt på barnklubben. För att sedan gå till restaurangen med air hockey. Ja, vi bokade transport till flygplatsen när vi ska åka hem också. 
(null)

Om ni undrar vad ni ser så är det Tom och Thilda som springer i korridoren till vårt rum... jag har försökt säga att det hörs in till rummen med budskapet gick inte riktigt fram. Thilda triggar igång Tom varje gång vi ska till rummet. Gärna åt andra hållet, till hissen, också. 
(null)

Vackert på kvällen. 
(null)

Imorgon är det nyårsafton. Egentligen borde man väl vara uppe lite senare idag för att vänja kroppen lite men har en känsla av att vi lär släcka tidigt. Sover lite halvkasst. Thilda hostar på nätterna, och jag vaknar oftast första gången innan tolv på natten och har sen svårt att somna om. 

Sov så gott! ❤️

/Charlotte 

Kommentera här: