Den ombonade känslan är tillbaka - vad mycket gardiner gör

Igår ringde det på telefonen och på dörren massor. Speciellt när Thilda sov. Men hon sov vidare gott ändå som tur var. Housekeeping ringde bland annat och ville komma tillbaka med våra gardiner. En dag tidigt - Jippie! Vi bestämde att de skulle komma halv tre och det gjorde de. Vi fick tillbaka vår ombonade känsla, jätteskönt. 
 
 
Thilda fick vattenfärger av Agneta igår! Wiiii, vad kul! Vi har pratat om det ett tag för vi har läst en tummen-bok och pratat om hur man målar tummar. Så det gjorde Thilda en stund igår. Mysigt! Jag älskar när hon pysslar (är inte så pysslig själv. Undrar om jag var det som barn? Mamma, Pappa vet nog? ❤ )
 
 
Jag tror att jag lyckats ta en print screen på en del av reportaget. Ledsen för det som är understruket, det kunde jag ju fixat innan. Det ska jag tänka på nästa gång, om det blir fler. Jag skickade in reportaget igår kväll (men som pdf så understrykningarna syns inte). 
 
 
 
Thilda väckte mig innan fem imorse och trots försök så kunde jag inte somna om. 
 
Lika bra att gå upp och få lite gjort. Thilda är hemma idag också. Nu vill jag att hon blir frisk snart! ❤ 
 
Idag ska jag bestämma tider för studier, intensiva 25 min (i taget). Utöver det ska vi njuta av varandras sällskap. Kanske titta på en julfilm. Bättre att njuta av att ha tid tillsammans än att vara frustrerad, av en situation som inte går att påverka. 
 
Hoppas att du får en bra fredag!
 
/Charlotte

Kommentera här: