Frukosten med tomten

I söndags var vi väldigt glada att Thilda vaknade utan feber, för då kunde vi gå till den planerade frukosten med tomten på Geneva. (Jag var inte beredd på att febern sedan skulle komma tillbaka efter lunch.) Med facit i hand borde vi kanske inte gått men så är det. Thilda var i alla fall inte i lekrummet utan med oss, förutom när hon garnerade pepparkakor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Thilda hade själv fixat sin frisyr. Hon är lite sugen på kortade lugg. Drar gärna fram håret bakifrån som en lugg. 🙂 Vi får se om det blir en kort lugg, men i så fall får frisören fixa det. (Det ger jag mig inte på.)
 
Tomten kom efter maten och gick runt och hälsade på alla i lokalen! Han var väldigt trevlig. Småpratade med alla barn. 
 
 
 
 
Sen fick barnen ställa sig i kö för julklapp. Tjejerna fick en rosa liten påse med pennor och en pennvässare. Killarna fick en blå påse, misstänker att innehållet var samma. 
 
Tomten frågade lite om jul och Thilda berättade att vi ska till Bali. Tomten sa att det är viktigt att hon skriver i sitt brev till tomten att vi ska vara på Bali och inte hemma. 
 
 
 
Thilda var väldigt nöjd!
 
 
Jag har skrivit ett reportage om besöket. Vi ska skriva ett reportage denna vecka i retorik-kursen. Ett urklipp kommer här.Väldigt dålig kvalité, ska se om jag löser något bättre imorgon. 
 
/Charlotte
 
 
 
 

Kommentera här: