Glad Lucia

Idag, klockan ett, tittade vi på Lucia från Gränna. Det var så mysigt och Thilda uppskattade det verkligen! Hon blev lite kär i killen med svart hatt som sjöng solo. Han var så söt och glad. Thilda frågade om jag trodde att han skulle vilja gifta sig med henne. ❤ Thilda älskar att showa, dansa och sjunga och jag måste verkligen försöka ge henne chansen till det oftare. Hon hade så gärna varit med i det Luciatåg vi såg på TVn idag. 
 
 
Vi tog en tur ut i det soliga vädret (och den fina luften). 15 grader idag så det var väldigt skönt. Vi köpte köttfärs och grönsaker för att göra Tacos till middag. 
 
Tvätten hänger ute. 
 
Jag håller på att flytta över all min värdefulla information från 2019 till 2020 nu. Välkomnar det nya året! Det går för fort bara. Fortare och fortare. Jag älskar min gammalmodiga kalender. 
 
I Thildas klass ha de börja designa båtar. De målade igår (det kunde vi se i appen Seesaw där lärarna lägger ut bilder varje dag) och ska bygga dem med återvinningsmaterial nästa vecka. Thilda blev så inspirerad och vi tog fram en film på Youtube. Thilda satt med filmen och följde med steg för steg. Pausade och grejade med sin båt för att sedan fortsätta till nästa steg. Hon är så pysslig! 
 
 
Två båtar har hon gjort nu och fröken skrev i ett mail idag att hon gärna får ta med dem nästa vecka och visa klassen. Så kan Thilda inspirera dem när de ska bygga sin båtar. Kul! Thilda blev jätteglad. Nu ska hon bara bli frisk! ❤
 
Idag har vi använt oljor för att  mota bort bacillerna. On guard på fötterna och easy air på pyjamasen (vid kragen). Vi får göra det vi kan. 
 
 
Ha en trevlig Lucia och fredag!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: