Julen kommer närmare och närmare

Vi gör vad vi kan för att komma i julstämning. Klubbhuset pyntas lite mer för varje dag som går. Är du i julstämning? Någon snö? Det brukar ju hjälpa, men väldigt sällan har man den turen. Doften från granen är ju underbar! (Men tyvärr doftar de inte lika mycket nu som förr. På den gamla goda tiden. 🙂) 
 
 
Igår kom en ledsen Thilda av bussen. Hon hade fastnat med väskan och kunde inte komma loss och blev rädd att hon inte skulle komma av bussen. Ayin hjälpte henne och hon slutade gråta efter att vi kramats en stund. 
 
Jag träffade en tjej igår på lunch på Geneva. Vi skulle egentligen gått en power walk (PW) men vi ville inte vara ute mer än nödvändigt igår. PWn får bli nästa vecka istället. 
 
Jag tog en "business lunch" och det visade sig ingå förrätt (sallad eller soppa) och dryck. (Nej, ingen alkohol på en vardagslunch.) För 88 rmb - prisvärt. Min sallad på bilden är alltså förrätten. Inte ofta jag unnar mig en lunch ute, jag tycker att vi unnar oss tillräckligt på helgerna och brukar istället äta rester. Idag blev det pasta från igår, broccoli från i måndags och en liten burk tonfisk. Plugg samtidigt. Veckans kinesiska-lektion är gjord och jag kan andas ut för denna gång. Puh. 
 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: