Saknar redan den lilla skrutten

Nu sitter Thilda på bussen och jag sitter hemma med datorn. Ingen feber på hela dagen igår och inte heller imorse. Dock är hon snuvig och hostar lite. Inatt som vi som stockar båda två. Jag somnade strax efter tio och vaknade av klockan (06:00), det är en sån underbar känsla. En sån natt hade jag i förra veckan men utöver det så var det länge sedan jag sov så gott. Mardrömmar, hjärtklappning och svårt att sova har avlöst varandra. Men nu är det på väg åt rätt håll. Säkert gjorde träningen i eftermiddag sitt. 
 
På väg hem från gymmet. (En två minuters promenad.)
 
Jag behövde verkligen det. 10 min gång på bandet och 30 min crosstrainer. För att bli en bättre mamma. Efter många dagar hemma tillsammans har mitt tålamod inte alltid varit på topp och stubinen kort. Det är underbart att vara tillsammans men jag behöver nog den lilla tiden med att röra på mig för att må bra själv. Jag kommer sakna Thilda idag och längtar redan till att hämta henne vid bussen och mysa i eftermiddag. ❤ Men jag har också massor att göra och Thilda har behov av att träffa kompisar så det är nog bra för oss båda. Rutiner är bra. 
 
 
 
Kärlek!
 
Thilda målade sig som sagt lite själv igår. Det var jättekul tyckte hon och idag vill hon gärna måla mig. Hon vill gärna ha makeup själv också säger hon. Hmm. Lite tidigt!
 
'
 
Ha en bra dag och hoppas att du och din familj håller er friska!
 
Åh, jag måste förresten lägga till någonting. Igår fick jag betyg på mitt individuella arbete i Controller-kursen (C-kursen som var väldigt intensiv första halvan av terminen) och JAG FICK A! Jag tror att det betyget kommer sätta slutbetyget (då resten av inlämningarna, som gjordes i grupp, endast är betygsatta med G. Det var antingen Godkänd eller Icke Godkänd som gällde.) Jag är förvånad och stolt att jag klarade det (jag var på väg att ge upp i början när jag inte förstod någonting...) Det var en tuff kurs och en tuff (krävande, men bra!) lärare och då känns det extra bra. 
 
Kram C

Kommentera här: