Andra gången gillt

I kursen "Inköp och försörjningskedjor" går vi igenom moduler och efter varje modul måste man klara ett test (minst 9 rätt av 10) innan man får gå vidare till nästa modul. Igår gjorde jag testet för modul 2. Och misslyckades. 8 rätt av tio. Det kändes mindre bra... 
 
Idag gjorde jag det igen och fick 9 rätt av 10 och kan därför gå vidare. Jag tycker nog att jag hade rätt på den sista frågan också (tolkningsfråga) och jag har därför skickat mail till kursadministratören. 
 
Idag hade jag på mig "mysbyxor" när jag lämnade Thilda på skolan. Jag börjar nog bli för bekväm nu... 
Gick inte hem eftersom det regnade. Handlade på Pines på vägen hem för imorgon är det "Bake sale" i klubbhuset och jag har lovat att baka. Denna gång blir det två morotskakor för den är eftertraktad. 😊 (Inte mitt recept så därför kan jag "skryta" lite om den.)

Jag stängde ner datorn 14:10 och unnade mig 25 min promenad runt i området vilket var väldigt skönt. Är långt ifrån klar med min uppgift som har deadline på tisdag men det känns ändå som rätt prioritering. Lite motion är bättre än ingen tänkte jag. 

Nu ska jag hämta Thilda och även ha vårens samtal med lärarna. Blir spännande att höra vad de har att säga. 

Har hittat ett par nya favoritbyxor. Svarta jeans som jag köpte billigt i Turkiet när vi var där för "hundra" år sedan. Saknar verkligen den där butiken och sörjer lite att jag troligen aldrig kommer dit igen. Bästa stället att köpa jeans. 
(null)

Kanske skrev det sist men Ha en fantastisk fredag! 

/Charlotte 
 
 
Kommentera här: