Lyckan över att vara tillbaka

Det finns ju väldigt många och mycket jag saknar från Sverige! Men... det är väldigt skönt att vara tillbaka hemma och tillbaka i rutiner. Lyckan jag kände när jag promenerade hem från skolan. Åh! Benen var trötta dock, det känns att de mest vilat under tre veckor... Verkligen dags att komma igång igen. Promenader är väl en bra start. 
 
 
 
Inatt vaknade vi vid halv två. Thilda ville ha vatten, vi gick på toaletten och hon undrade när det var morgon för hon var inte trött. Det första hon frågade var "var är pappa". Jag svarare att han var på jobbet, eller på hotellet, och då frågade hon när han kommer hem igen. "Snart bara tre nätter kvar" svarade jag. Sen sa hon att vi inte pratat om vad som var bra igår och vad vi såg fram emot imorgon. Thilda började (för ovanlighetens skull, hon brukar inte vilja det) och det hon såg fram emot var att det bara är tre nätter kvar tills pappa kommer hem när vi vaknar. Det bästa med dagen var bland annat att det var mysigt att läsa bok innan hon somnade. Vi läste Nils Karlsson pyssling och jag somnade till flera gånger, Thilda somnade innan boken var slut. 
 
Vi låg vakna i 2-2,5h, vi räknade sjöng och sjöng. Tände inte lampan. Det var mysigt, även om det är psyktiskt lite tufft att inte kunna sova på natten! ❤ Får ge det sju dagar har jag hört, då tidsskillnaden är 7h.
 
Thilda fick en nyårspresent av chauffören. Hon ville vänta till eftermiddagen med att öppna den för att hålla på överraskningen. (Det låter precis som mig men det var inte alls min idé. Jag blev faktiskt förvånad när hon sa det.) 😊
 
 
Thilda ville inte gå till skolan sa hon när vi var hemma. Hon ville hellre vara hemma med mig. Men väl på skolan gick det jätte bra, hon blev så hjärtligt välkomnad!
 
/Charlotte

Kommentera här: