Ännu en sån där dag

Jag ställde klockan på halv sju imorse för jag skulle vara hos våra vänner kvart i åtta. Skönt att äta frukost i lugn och ro. 
 
Idag var det ju dags för Triathlon. Wow, vilken dag. Vad många duktiga människor! Det var superkul att heja och titta. Jag hade inte velat delta, det var precis lagom att titta. 🙂
 
De simmade 1 km, cyklade 4 mil och sprang 1 mil. Men man kunde även dela upp det och göra en av grenarna, tillsammans i ett team. 
.
Vi var fram och tillbaka inne och utanför området och tittade mellan 08:00 imorse och 11:30. Tom var med i början men när min kompis var klar, var han inte ledsen för att gå hem och slappa på terassen. (Snarare väldigt glad. 😉)
 
 
 
 
Vid ett kom Geneva och sålde grillat och dryck. Solen sken och alla var superglada! 
 
 
 
Vårt egna "Green valley villas - band" spelade. 🙂 Jätte duktiga!
 
 
Sen försvann Thilda och en annan tjej på cyklar till stora lekplatsen. När vi väl hittat dem var det slut på festligheterna. Vi gick hem för att prata om att man inte gör så... jag hann leta och bli ganska orolig innan jag blev tipsad att gå till stora lekplatsen och titta. Men efter att ha pratat igenom det fick Thilda ändå en glass, hemma på vår terass. Och sen gick vi till frukt- och grönt-tjejen. 
 
Personalen stod uppställda inför sitt skift på en restaurang vi gick förbi. 
 
Vädret är underbart nu!
 
Thilda har inte varit riktigt kry idag. Vaknade tät i nästan inatt och svullna ögon idag. Hon fick därför gurkor på ögonen under tiden vi läste bok. Somnade så. 🙂
 
 
Nu har Tom åkt men han kommer hem redan onsdag igen. Jippie!
 
 
Nu ska jag hänga en tvätt och sen göra lite smått innan jag går och lägger mig. Det blev ändå över 14 000 steg idag och massa frisk (faktiskt) luft. 
 
/Charlotte

Kommentera här: