Avslutsfirande K4 - till hösten year1

Thilda blir en stor tjej, det går alldeles för snabbt. Ibland frågar Thllda mig om jag vill att hon ska vara min bebis lite. Det är ju mysigt att hon fortfarande kan tänka sig det. Ligga och mysa lite i mitt knä. ❤ Hon är som sagt väldigt kärleksfull och omtänksam. Och livfull. 
 
Barnen och fröknarna har förberett för showen i fredags i månader. Vi var på flygplansmuséet i vintras, vilket jag förstår nu var en del i planen för avslutningen också. Då de sjöng om att flygplan och visade bilder från när vi var på muséet. 
 
Välkommen på firande.
 
 
Några sånger sjöng alla fyra klasser tillsammans och några sjöng klasserna för sig. Thilda står långt till vänster.
 
 
 
Bara Thildas klass. K4A. 
 
De åkte flygplan. Med solglasögon på. 
 
 
De andra klasserna. 
 
 
 
Tjejerna har kjol och killarna har något på huvudet. Hur hade det varit i Sverige? Alla i kjol? Ingen i kjol? Kjol på killarna och huvudbonad på tjejerna? En infekterad fråga kanske... 
 
Sen alla tillsammans igen. 
 
 
 
Vi gick ner till salens i tid och hade tur att hamna på andra raden, såg därför bra. Jag kämpade med tårarna hela showen. Så himla fint! 
 
Sen var det mingel och snacks utanför klassrummet. 
 
 
Innan vi åkte hem för att fira midsommar. 
 
Thilda var så stolt. Hennes kompisar var stolta. Lärarna var stolta och vi föräldrar var superstolta. Så glad och tacksam för att Thilda kunde gå till skolan och att vi båda kunde komma och titta. 
 
/Charlotte

Kommentera här: