Eko

I vårt sovrum har vi inga tavlor och inga gardiner. Endast två små mattor som är väldigt sköna att sätta fötterna på när man stiger upp. Men till följd av det har vi ett eko i rummet. Min hosta på nätterna ekar upp i hela huset känns det som. 

I år bestämde vi oss för att sätta upp gardiner. Jag är så dålig på gardiner men har sett flera som satt upp skena i taket och det blir snyggt. Undrar om vi kan lyckas. Hittade gardinstång igår iaf. Det fanns en variant som sätta rakt upp i taket. En som sätts i väggen också men hänger ut strax under taket som en skena. Tänker att den som sätts i taket blir bäst? Några tips? 

Vi tänkte försöka göra det nu direkt så att vi hinner njuta av dem i sommar. Onödigt att fixa allt de sista dagarna. Ska även storstäda pö om pö, sånt som måste göras minst en gång om året. Allt ska torkas och putsas. 

Tom är ute på promenad, Thilda sover och jag ligger kvar och njuter i sängen. Jag vaknade vid sex idag, ingen aning om Tom men han var vaken då. Thilda sover som sagt och klockan är snart ju. 

(null)

(null)

(null)

Välkommen söndag! 

/Charlotte 

Kommentera här: