När man talar om trollen (eller ovälkomna gäster)

Igår kväll när jag släckte lampan, en bra stund innan tio, hörde jag "bzzzzz". Suck. Häromdagen pratade jag med en kompis och hon sa att de hade jagat en mygga i sovrummet en hel natt. Jag sa glatt att "vi har inte haft det problemet", men igår kom en som sagt.
 
Jag gick ner och hämtade en "mygggdödare" som jag satte i vägguttaget. Somnade om men sov sådär. Vaknade av att Thilda ropade vid två-tiden och ville ha vatten. När Thilda somnat om gick jag tillbaka till vårt sovrum och tog ur myggdödare ur uttaget eftersom den lyste ganska starkt. Tänkte att myggan nog skulle vara död... men icke. Så fort jag lagt huvudet på kudden hörde jag "bzzzzz" igen. Grr! Ja, vi verkar inte ha fått överdrivet  många myggbet så jag vet inte. Men en besvikelse att myggdödaren uppenbart inte funkar. 
 
Vi hade i alla fall en väldigt mysig dag igår! Vi tog en sväng till ett köpcentrum i närheten för att leta efter en Samsung-butik. Tom behöver ett nytt armband till sin klocka för det gick nyligen sönder. Vi hamnade på ett Mexikanskt ställe för lunch. Det var helt underbart gott! 
 
 
 
 
 
Men innan dess fick Thilda hoppa lite. Hon älskade det!
 
 
 
 
 Vi hann även med en sväng vid poolen, igår badade jag också, och att träffa vänner på lekplatsen. Kvällen avslutades med glass på terassen. 
 
 
 
 Jag ska berätta den lite pinsamma historien om Thilda ögoninfektion senare idag. Idag är vi tillbaka i vanliga rutiner igen. Förutom att mina kurser är slut. Jippi! Men jag har min första lektion i mandarin i eftermiddag så ska förbereda för det. Tom har möte i Shanghai, med efterföljande middag, men han kommer nog inte hem alltför sent. Mysigt att ha honom hemma en natt till. 
 
/Charlotte

Kommentera här: