Maraton men inga löpare

Vi blev varnade i veckan för att det skulle bli svårt att komma in/ut från området idag. Det skulle vara ett maraton (eller halvmaraton) mellan 07:00-10:20. Vi kom nog inte ut för än halv tio (eller ännu senare) men jag tyckte det skulle vara kul att se löparna och heja lite på dem. Vi gick förbi och bokade upp tennisbanan även idag och sedan till första gaten. Inte en enda löpare i sikte. Sen till nästa gate och ingen där heller. Ja hopp, det var ju synd. Men det blev en liten stund på lekplatsen istället. Väldigt hastigt på den lilla och längre på den stora. 
 
En bild från lilla lekplatsen. 
 
Imorse hjälpte Tom Thilda att fixa hennes tennisrack. Stilig man! ❤
 
 
Eftersom jag går nästan varje dag i träningsbyxor slits de ut... Har två med långa ben varav ett par är säkert 10 år och det andra kanske 7... De funkar ju ändå men är lite rädd att de ska spricka i sömmarna. Igår beställde jag två i HM-appen på deras rea. 100 rmb styck och 70 för Thildas söta klänning. 
 
 
 
De kom alltså redan idag. Telefonen ringde och receptionen sa att vi hade "package delivery" och en liten stund senare ringde det på dörren och där kom paketet.
 
Vi håller på med semle-bak men ska gå till tennisbanan om 30 min för vår bokade tid. 
 
/Charlotte

Kommentera här: