Thilda som mest taggad

Imorse när jag väckte Thilda sa jag "Godmorgon prinsessan" som vanligt men sen sa jag "idag ska vi på Field trip" och då vaknade hon till. Hon sa "Tack mamma för att du påminde mig". Thilda såg verkligen fram emot att gå till skolan idag! 
 
Vi var på skolan strax efter åtta och bussen lämnade vid halv nio. Varje barn fick en "bräda" (ingen aning om vad det heter) med några papper på och en påse med mellanmål. De hade även fått varsin sticker (klistermärke) från fröken. Thilda hade berättat det för mig innan men eftersom det tidigare sagts att vi skulle ha mellanmål med så hade vi med oss också. Thilda sa även igår att fröken skulle ha filtar med så att vi kunde ha picknick ute och det stämde. En solig och fin dag men tyvärr inte jätte bra luft. Man kan inte få allt. 
 
Vi åkte två bussar och Thilda sa redan imorse att hon ville åka den stora av de två. Vi lyckades komma på den stora bussen. Vi åkte till Shanghai Aviation Science Museum. 
 
När vi kom dit hade barnen bråttom att gå in i flygplanen som stod på utsidan, öppna att gå in i. (De luktade lite mögel och var inte jätte fräscha. Men barnen uppskattade det!)
 
 
 
 
 
Maos plan. 
 
Det fanns även raketer. 
 
 
 
 
Barnen fick åka en simulator med 3D glasögon. De tyckte att det var jätte roligt!
 
 
Thilda längst upp till vänster. 
 
 
Schemat för dagen. 
 
Del två kommer senare. 
 
Jag kom hem kvart i tolv och har ätit lunch och börjat plugga. Ska försöka få mer gjort innan det är dags att hämta igen. Åker hemifrån 14:45. . 
 
/Charlotte

Kommentera här: