9160

Så många steg kom jag upp i idag. Vi tog oss till Pearl market, och vi underskattade nog vädret lite. Det var varmt! Thilda tog av sig, inte jag men jag var väldigt (!) varm. 

(null)

(null)

Vi fick handlat lite. Bråkade lite med dem om pris. Pust! En tjej ska jag inte handla hos igen, hon går ut med riktigt höga priser och stämingen är inte trevlig under "förhandlingen". Man vill ju gärna att båda ska säga hej då med en "skön" känsla. 

Sen hem, förbi Pines och handlade lite mat. När vi kom hem gjorde vi kladdkaka och Thilda fortsatte leka med mini plus plus. Sen ut för att ta hand om våra vänners blommor. Två hus att se efter och det regnar inte mycket här just nu. Men så skulle jag väl inte skriva antagligen... (då kommer väl regnet som ett brev på posten) Men det är inget stort jobb, kul att pyssla lite. Thilda passar på att borsta, vattna och hjälpa till. Kul! Hoppas nu att blommorna överlever veckan. 😊

Nu har jag pluggat i sängen sen Thilda somnade. Thilda har sovit i sin säng varje natt sedan hon började med det för några veckor sedan. Inte en minut i vår säng. När hon vaknar på natten drar hon täcket över huvudet och ropar dit mig (mörkrädd). 

Lagom trött men bjuder på det. 
(null)

(null)

/Charlotte

Kommentera här: