Början på en ny vecka

Idag är det faktiskt exakt en månad till vi åker på semester. Den 27 juni flyger vi alla tre (Jippie!) till Spanien! Vi ser fram emot det, men jag ska försöka njuta av varje dag innan dess också. 
 
Igår eftermiddag/kväll var Thilda helt vild. Antaglligen alla omställningar det senaste... jag var trött men Thilda hade såå mycket energi. Haha. Hon kom i alla fall ner i varv till slut. Sjöng sig själv till sömns (efter att vi läst två böcker tillsammans) och somnade nog inte förrän strax innan nio. 
 
 
Tom lämnade som en vanlig söndag men detta är den sista hela veckan (i alla fall hela i Taizhou) innan semestern. Thilda (med mycket energi) klämmer ihop oss i världens kram. Om du undrar varför det ser lite ansträngt ut. 
 
 
Imorse tog Thilda med sig sin dinosaurie som hon och Tom grävde ut och byggde ihop i helgen. Hon var väldigt taggad på att gå till skolan. Hon hade även med en annan liten dinosaurie som kan växa om man lägger den i vatten. De pratar nämligen om dinosaurier i skolan just nu. Hon har lärt sig väldigt mycket. Återigen så hoppas jag att hennes minne är bättre än mitt så att hon kommer ihåg det. I helgen överraskade Thilda sin pappa med att veta hur dinosaurierna utrotades. 🙂 
 
 
 
 
 
/Charlotte

Kommentera här: