Göteborg nästa

Nu sitter Thilda och jag på Helsingfors-flygplats. Det blir en lång dag men skönt att komma fram på eftermiddagen (16:25 enligt plan). Får hämtning på flygplatsen och sen en mysig kväll i Frillesås innan vi lär somna tidigt. 

(null) (null) (null) (null)

Thilda är så duktig. Hon sa "jag blir inte uttråkad på flyget". Klagar inte. Men hur kan man göra det i och för sig när det finns massa filmer att se och spel att spela. 🙂 Thilda sov närmare tre och jag nästan två timmar. Hon är enkel att resa med, ett lyckopiller! 


Vi åker Finnair och det är verkligen snäppet bättre än SAS. Man blir glad de gånger de billigaste biljetterna finns hos Finnair, oftast är SAS billigare. 


Sist vi åkte Finnair stod det en skål med gratis (mycket god) Fazer choklad längst bak i planet. Inte denna gång tyvärr. Vi har redan varit och kikat. Sitter ganska långt fram men tog en tur till toaletten längst bak. Vad gör man inte. Haha. 

(null) (null)

Tre väskor fick vi med oss (fick ha fyra), har tagit med massa böcker och en del av Thildas saker. Sista året i Shanghai kommer gå så snabbt. (Det finns tydligen en restriktion på hur många böcker man får ta med när man flyttar hem, om jag inte missförstått. 30? 50?)

(null)

Vi sitter själva på en rad för tre, väldigt lyxigt. Thilda kunde sova gott. Dessutom kunde jag därför fånga påfyllningen av vin två gånger. 2,5 glas rött. Mmm. 

Åh vi fick 2 chokladbitar på slutet. 

(null)

Framme i ett vackert Finland. 
(null)

/Charlotte 

Kommentera här: