Kanske inte så smart

Lilly hittade för ett tag sedan jätte fina hårspännen och hårband med små glassar på i sin låda. Jätte söta som hon fått i julklapp eller present. Hon ville ha på sig dem till skolan varje dag. En av hennes kompisar - L - ville låna ett av Thilda och Thilda hade snällt lånat ut ett av hårsspännena. De glömde dock att Thilda skulle få tillbaka det innan skolan var slut för dagen. Fröken kom till mig och sa att "vi fixar det imorgon". Dagen efter hade tjejen glömt hårspännet, nästa dag också. Thilda har tydligen frågat henne varje dag sedan dess. (Kanske två veckor sedan, minst.) Det är bara ett hårspänne men det var Thildas favorit och jag tycker faktiskt inte att det är ok. 
 
Igår sa Thilda att L skulle låna ut sin glitterpenna till Thilda en dag (över en natt) och då sa jag "vad bra, då kan ju du ta med den hem och sen lämna tillbaka den när du får ditt hårspänne". Haha, som sagt, inte så smart! Imorse fick jag, igen, släta över det och säga att "nej, så gör man inte. Vi ska göra rätt."
 
Jag saknar Thilda efter att ha haft henne en dag hemma. Hon ville inte heller gå till skolan imorse. Häromdagen berättade hon om en kompis som sagt "I am not your friend anymore" och "you can not come to my birthday party". De är inte snälla alltså... usch. ❤ Jag pratar med Thilda varje dag om att det är superduper-viktigt att vara en bra kompis. Vi jobbar på det. 
 
 
Nu ska jag gå till gymmet. För jag har klarat testet för modul 8. Sen ska jag börja med min individuella uppgift i samma modul, den handlar om förbättringsarbete. Det blir roligt (alltså inte gymmet)!
 
/Charlotte

Kommentera här: