Årets höjdpunkt för Thilda

Imorse ställde jag klockan på sex och gick upp för att studera. 06:42 ropade Thilda från övervåningen. Jag försökte med "det är jätte jätte tidigt, sov lite till" men hon sa "nej, jag är PIGG" och nästa mening var "det är halloween idag". Det var lönlöst att försöka få henne att somna om. 

Vi gick ner och Thilda fick mysa framför TVn en stund medan jag fortsatte plugga. 

Vid tio tog vi Thildas cykel och gick/cyklade mot Thildas skola. Parent/teacher interview. 

Det var för varmt för långbyxor. Solen var supervarm idag. Luften var ok. En bra första dag utan chaufför. 

(null)

(null)

Thilda var jätte duktig och satt och målade när jag pratade med hennes lärare. Först kinesiska-läraren och sen klass-läraren. 

(null)

Thildas klassrum.
(null)

Båda fröknarna var supernöjda och jag blev faktiskt positivt överraskad. Om man får säga så. Hon var alltid glad, ville lära sig, nyfiken, var kompis med alla, empatisk och så vidare. Jag ser annat ibland med kompisar här hemma men skönt att hon sköter sig i skolan. Jag frågade fröken vad vi kunde förbättra och hon sa "som jag sa till alla föräldrar så kan man inte läsa för mycket med barnen". Jag tycker egentligen att det borde funnits något mer men ok. Vi skulle i alla fall komma överens om två av följande mål att fokusera för Thilda. Vi valde nummer ett under Learning och nummer tre under Skills. 

(null)

Sen lunchade vi som sagt på Mc Donalds och sen fick jag min sallad på Element and Fresh. Mums så gott! Jag har längtat efter den sedan jag åt den sist när Calle var här. 

(null)

(null)

(null)

(null)

På väg hem. Thilda hoppade av cykeln för att hoppa på två trasiga plattor. Massa gånger. 
(null)

(null)

Får berätta mer om eftermiddagen och kvällen imorgon. Internet är kasst och Netflix funkar inte. Nu sova. 

/C

Kommentera här: