Den förlorade cykeln - fortsättning

När vi gick förbi receptionen efter simningen frågade jag om vakterna sett något på övervakningsfilmerna. Jag fick till svar att jag först kunde få svar på det imorgon (som idag). Det var bara att gå hem. Vi letade runt huset och nära hemma i buskarna men inget där. Agneta hjälpte oss också att leta i området men hittade inget. En dialog startades i chatten och folk var upprörda för att deras sparkcyklar också försvunnit. 
 
Klockan kvart i åtta ringde det i alla fall på dörren och utanför stod cykeln och en man med en stor fruktkorg. Han var kines och kunde knappt någon engelska, det enda han sa var "sorry sorry". Jag förstod ingenting men tog väl emot korgen. Han sa "sorry sorry" igen och gick sedan och hoppade in i sin bil igen. Receptionen ringde strax efter men han kunde inte förklara vad som händ. Killen i receptionen ringde dock upp senare igen och sa att det nog var så att ett barn hade "lånat" cykeln från vår parkering och sen glömt var han/hon lånade den. Men väldigt skumt att mannen kom i bil... Han kanske inte ville gå med cykeln genom området. 
 
Thilda var lycklig i alla fall. Imorse sa hon att hon var glad att hon kunde bidra med att vi fick en fruktkorg och inte behöver köpa frukt. Haha. 
 
 
 
/Charlotte

Kommentera här: