En ny rutin för måltiderna

Det tar som sagt väldigt lång tid för Thilda att äta. Inte för att hon tuggar många gånger utan för att hon helt enkelt hellre tänker på annat. Allra helst leker med något eller tittar på TVn.
 
 
Denna veckan började vi en ny rutin. Vi tittar på klockan när vi börjar äta och kommer fram till när det gått trettio minuter. Thilda kan se klockan och hålla koll på hur lång tid hon har kvar. Efter trettio minuter tar vi bort maten/frukosten och ställer den i kylen. Thilda får äta upp den innan hon får nästa måltid. När vi skulle äta tacos till middag fick hon äta upp resterna av sin lunch först. Det gjorde hon och sen åt hon massa tacos också. Vi har ätit rester hela veckan känns det som. Idag ska vi lyxa och följa med Agneta och Oskar ut och äta mexikanskt. Tom ska äta med sina båda chefer idag då hans svenska chef är på besök och hänger på. Vi väntar på dem hemma nu och har tänt alla julljus och satt på julmusik. Det blir trevligt! 
 
Den nya rutinen för måltiderna kommer bli väldigt bra! Thilda uppskattar rutiner lika mycket som jag. Även om det är lite kämpigt att vänja sig vid nytt såklart. 
 
Jag har fixat mig lite dagen till ära (har gått i myskläder hela veckan). 
 
Så här myste vi igår kväll med en julfilm. 
 
Idag har Thilda gjort show och hade gärna lekt mamma och pappa (och barn?) hela dagen. 
 
 
 
Ta hand om dig!
 
 
HAPPY FRIDAY!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: