Ett nytt försök med GVV-bussen

Idag var det som sagt After school activity igen och ingen skolbuss hem för Thilda. Jag gick till skolan och mötte henne när hon slutade klockan fyra. Hon hade haft jätte roligt på gymnastiken!
 
Min plan var att gå till Carrefour och handla lite sånt som inte finns i butiken hemma, tex flingor och ost till Thilda. Bussen går förbi Carrefour 16:20. Det var den bussen vi skulle tagit förra tisdagen, som inte kom. Idag tror jag att den gick förbi 16:23 för då var vi nästan framme vid korsningen. Jag kände mig hoppfull inför 16:50 då den skulle komma förbi igen, mot Green Valley Villas. Vi stod på avsedd plats 16:45, och väntade och väntade. Bussen kom inte. 
 
Thilda var trött i benen. 
 
 
Till slut beställde vi en Didi. Den hittade oss inte och fick köra ett varv runt kvarteret. Sen kom han, efter 10 min och hittade oss inte då heller. Jag avbeställde och beställde en ny, med samma problem. Vi gick till en annan gata och provade igen och då gick det som väl var bra. Det hann bli mörkt innan vi var hemma strax innan sex. 
 
Äntligen hemma sa Thilda. Tapper tjej!
 
Vi gjorde varma mackor och åt till middag. Efter Thildas läxor fick hon fem minuter framför TVn innan det var dags att gå upp och luskamma. Ingenting nu heller. Puh. Jag såg något misstänkt i mitt hår men troligen var det inget. Skulle behöva ett förstoringsglas känner jag. Vi får kamma imorgon igen. Hur lång är egentligen "inkubationstiden"?
 
Efter att vi pratat med Tom somnade Thilda och jag kammande mig. Kammade, kammade och kammade. Men nu måste jag göra lite kinesiska för det har jag inte gjort på hela dagen. Väntar på diskmaskinen också för jag måste göra matlådor till Thilda. 
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Katrin:

När D hade löss då lade jag allt misstänkt på ett vitt papper & ritade en ring runt det misstänkta för att se om det flyttade på sig... Jätteäckligt men man kunde lätt avfärda det som levde emot annat som inte gjorde det! 😬 Hoppas att ni slipper lössen! 🤗💕

Svar: Tack för tipset Katrin! Bra tips. Än så länge inget misstänkt. Lyckades ni andra klara er från lössen? Var det lätt att bli av med dem? Kram <3
Charlotte Karlsson

Kommentera här: