Nu var det klippt

För igår passade vi nämligen på att klippa Thildas hår. Vi tog med högtalaren, satte på Spotify och placerade oss i badrummet på nedervåningen. Julmusik (en listan med julmusik för barn) strömmade ut genom högtalaren och det var supermysigt!
 
 
Thilda ville hjälpa till. 
 
Bild på resultatet får komma senare. Dock har jag ju redan lagt ut bilder på Thilda från igår kväll. Skillnaden är inte så stor, vi tog bara bort de slitna topparna. 
 
 
På tal om klippning så klippte jag Tom i söndags. Det blev kort! Förra gången använde vi nämligen maskinen på hela huvudet, för 6mm och sedan 12mm på toppen. Vad jag glömde var att sist klippte jag hela främre biten (luggen och lite till) för hand. Det vill säga det blev betydligen längre än 12mm. Det hade jag glömt nu och körde bara på med maskinen. Det blev kort. Jag fick en chock när jag insåg det. Tom vände sig mot spegeln och sa "du behöver nog inte använda saxen för att tunna ut denna gång". Skönt att han var så lugn. Det blev en riktig semesterklippning! Nu har det redan växt en hel del. Nästa gång gör vi dock annorlunda. 
 
/Charlotte

Kommentera här: