Spännande eftermiddag

När Thilda kom hem tog vi hennes cykel och gick till affären. Jag hade inte hunnit (prioriterat) att gå och handla och vi behövde mjölk. Det gick på 20 minuter sen var vi hemma igen vid fyra. 
 
 
 
 
Efter middagen skalade jag resten av räkorna (skalade några innan middagen som jag hade till middagen men resten i paketet var också tinade). Med räkorna gjorde jag en räkröra med gräddil och lök. Mums. Thilda slappade under tiden. Sen var det bara att byta om för att gå till simningen. När vi kom ut var Thildas cykel borta. Vi parkerade den utanför klockan fyra och till klockan fem hann den försvinna. Vi gick via receptionen och bad dem kolla övervakningskamerorna, jag skickade även i chatten för området och frågade om någon sett den. Vilket drag det blev. 
 
Jag får berätta fortsättningen imorgon. 
 
Idag var förresten Thilda på sin första story telling. Istället för lunch play efter lunchen på onsdagar kommer hon gå på story telling. Det handlar om att barnen ska lära sig positiva värderingar genom berättelser från Bibeln. Vi fick frågan förra veckan om Thilda ville vara med, man fick skicka in en ansökan om ens barn skulle vara med, och det gjorde vi. 
 
Thilda började sjunga när vi var på väg upp för att borsta tänderna. Hon sjöng "tresus loves me, yes. Tresus loves me, yes." och gjorde rörelser med kroppen. När hon sa "tresus" pekade hon upp mot himlen, när hon sjöng "loves" kramade hon sig själv och när hon sjöng/sa "yes" drog hon ner böjda armar med knutna nävar. Om ni förstår vad jag menar. Som man kan göra när man är nöjd med något. Jag undrar om inte sången gick "Jesus loves me". 
 
 
Klockan är 21:23 och jag har inte gjort klart min kinesiska-läxa inför morgondagens lektion. (gaaah) Men jag har gjort en massa annat. Nu ska jag faktiskt ändå gå upp. Jag får lösa det imorgon bitti. 
 
Godnatt!
 
/Charlotte
 

Kommentera här: