Vad mycket tid jag tjänade

En bra första-skolbuss-dag. Jag har fått gjort massor. Thilda var också väldigt nöjd och kände sig stolt. Det var spännande! 

Fler buss-bilder. Haha. Thilda på väg av bussen 15:30. Jag var på gymmet (man ser platsen där bussen stannar från gymmet) och gick ut strax innan. 

(null)

(null)

Utöver det har vi gjort läxor, simmat och druckit te med Agneta. 

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt.

Ja, kan berätta att jag gjorde min kinesiska-läxa inför morgondagens lektion. Och mitt uttal börjar bli bättre. Jag skickar inspelningar till fröken varje gång och denna gång fick jag inte lika många fel tillbaka. 

På fredag (22:00-22:45) har jag mitt sista seminarie i Controllers-kursen. I måndags gick vi ut vilka arbeten vi skulle opponera på. Idag har jag skrivit ner mina två opponeringar. Jag tänkte att jag väntar lite med att skicka dem till författarna dock. Men allt är klart inför fredag. Underbart! Sen är den kursen klar. Imorgon börjar dock ytterligare en ny (turism). Nu blir det tre kurser på en gång men det är roliga kurser så det blir bra. 

Nu ska jag läsa vidare Hjärtats skafferi av Ruth Reichl. 

Dröm sött och sov gott! 

Imorgon lovar jag att ta en mer anständig bild! 
(null)

/Charlotte 

Kommentarer:

1 Hanna:

Så roligt att det gick bra med bussen.
Visst är det en underbar bok? Jag lyssnade på den för ett par veckor sedan.
Kram

Svar: Verkligen en lättnad att det gick så bra. Den är småmysig men har nog inte riktigt kommit in i den ännu. Med rätt röst kan jag tänka mig att den är bra att lyssna på. Om rösten kan få en att se bilderna som målas upp i texten. Jag ser inte riktigt allt framför mig ännu men är i början av boken.
Ha en bra dag! Kram kram
Charlotte Karlsson

Kommentera här: