Vi höll på att missa tiden

Imorse när vi åt frukost kom jag på att jag kanske skulle dubbelkolla tiden. Jag fick för mig att vi skulle träffa doktorn vid halv tolv. Jag fick fram smset och till min förvåning hade vi tid redan klockan tio. Vilket tur att jag tittade. 
 
När Thilda tog sin medicin mot hostan imorse. Hon får ta den tre gånger om dagen och tydligen är alvedon mycket godare så det tar hon med glädje nuförtiden. 
 
Thilda hade dock ingen feber igår kväll och inte heller imorse. Så ingen alvedon. 
 
Doktor Yang lyssnade på Thildas lungor och sa att hon har blivit mycket bättre. Hon behöver inga mer sprutor men får istället antibiotika att dricka. Thilda får gå till skolan på måndag men får inte sporta under nästa vecka heller. Lunginflammation tar två veckor att gå över. Thilda ser fram emot att få gå till skolan på måndag. 
 
I väntrummet. 
 
Jag vaknade imorse, men jag trodde det var natt. Thilda på klockan och såg att den var strax efter fem och kom fram till att det var lika bra att gå upp. Jag fick gjort en hel del innan Thilda vaknade. 
 
Nu ska vi ta 25 min effektiv pluggtid för mig och något annat för Thilda. (Kanske pedagogiska spel på ipaden eller lek med hennes leksaker.) Lite senare blir det läxor för Thilda. 
 
Hoppas att du mår bra!
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: