Halloween smyger sig på

Jag hämtade Thilda efter gymnastiken idag och hon hade haft roligt. Vi åkte hem och Thilda fick slappa lite och gjorde sedan läxor. Strax efter fem gick vi ut en sväng till lekplatsen. Vi var ensamma där. Det var kallt. Kanske beror på vad man jämför med men vi hade shorts och långärmad tröja men hade nästan behövt jacka. Thilda hoppade sig varm. 
 
Vi gick och kollade in de som spelade tennis snabbt och gick/sparkcyklade sen till stora lekplatsen. Då var det redan mörkt (17:50) men Thilda fick leka lite ändå. 
 
När vi kom hem och värmde maten ringde det på dörren. Utanför stod denna påse med lapp. 
 
Det var bara att tillverka ett spöke och hänga upp utanför. Vi kommer lämna samma påse vidare en annan dag i mörkret. Jag vet att det inte är riktigt som det står på lappen men men. Någon måtta får det vara på godis... 
 
 
Imorse gick jag till skolan i t-shirt och skjorts men det var som sagt för kallt... Det bar mig emot men när jag hämtade Thilda åkte den långärmare tröjan på. 
 
Jag har suttit lite och repeterat kinesiska ord men nu ska jag gå upp till sängen. Thilda har blivit lite hes och börjat hosta. Jag har haft ont i huvudet från och till. Det känns som att något annat kanske också smyger sig på (utöver Halloween...) Imorgon bittit ska vi köra en c-vitamin-kur, bestämde vi innan Thilda somnade. 
 
Ha en fortsatt bra dag/kväll!
 
/Charlotte

Kommentera här: