Imorgon är det foto-dags

Imorgon ska barnen i Thildas klass fotas. Det är så roligt med skolkatalogen, klassfotot och de individuella bilderna. Faktiskt något som skolan erbjuder gratis. (Annars kostar det mesta (dyra!) pengar. 🙂
 
Det finns en klädkod som är utskickad och för tjejer gäller: vinterkjol, långärmad skjorta, kavaj, vita eller grå strumpor och svarta skor. Enligt skolans kläd-policy. Thilda vill ha fyra flätor som förra året. Vi får väl se vad vi hinner med imorgon bitti. 
 
Det märks att Thilda börjar bli stor. Imorse var hon intre så intresserad av att säga hej då till mig. Snyft. Hon är nog redo att börja åka buss. Jag känner mig inte redo men det kommer bli jätte bra. Det är förändringen som jag har problem med. Precis som när Thilda skulle börja sova i sin säng i våras (var det väl?). Det var jätte jobbigt att göra förändringen men det blev så klart väldigt bra. 
 
Jag gick hem från skolan och lyssnar nu på Säker stil-podden. Kanske blir stil på mig också. (Fast det verkar kunna bli väldigt dyrt.) Haha. 
Bästa starten på dagen i alla fall med promenaden hem. Nu har jag suttit med ekonomi hela förmiddagen, efter lunch blir det min individuella inlämning i Controller-kursen. Också ekonomi men mer teoretiskt. 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Härligt med klassfoton. I gamla Swedala håller man ju på att plocka bort dessa. Dessutom GRATIS :)

Svar: Är det sant? Varför?Ja, visst är det bra. :) I slutändan betalar vi dyrt för dem i årsavgiften antar jag. :)
Charlotte Karlsson

Kommentera här: