Ingen rolig shopping direkt

Vi passade som sagt på att åka ut och shoppa igår efter Thildas skola. Vi åkte först till IKEA. 
 
Thilda ville fotas med varenda figur hon såg. 
 
 
 
 
Om du undrar varför hon har en annan pyjamas på sig... Så hände det vi befarade - en ärm av one-piecen råkade hamna i toaletten vid ett toalettbesök. Tur att jag lagt en extra pyjamas i väskan. Men den var dock lite liten insåg vi!
 
 
Vi handlade inte något speciellt roligt men några servetter och ljus (julröda), plansch med rosa Dalahäst, lax, bröd och några presenter till chauffören. 
 
Sen vidare till The Place. Väl där rusade vi in till Baker & Spice och köpte två rågbröd för att lägga i frysen. Sen ut och ringde chauffören. Vi väntade och väntade (han körde runt kvarteret när vi var inne), Thilda rusade runt och lekte. Efter fem minuter insåg hon att hon var TVUNGEN att gå på toaletten. Det var bara att skriva det till chauffören och gå in igen. Men när vi kom ut igen stod chauffören och väntade. 
 
Det var vår eftermiddag!
 
Luften är kass så man är inte så sugen på att vara ute och leka ändå. Idag har Thilda gymnastik efter skolan och sedan direkt hem till en make-up lektion tennis. Hoppas att luften blir bättre tills dess. 
 
/Charlotte

Kommentera här: