Lång dag eller vilket upplägg?

Ikväll (inatt) ska vi få feedback från vår förra inlämning. Vi fick tid 20:15, svensk tid, jippie! Dvs 02:15 här. Funderar på upplägget, sitta upp och plugga tills dess? Eller sova innan och sova efter? Eller sova tills dess och gå upp då och sedan plugga tills Thilda vaknar? Det får nog bli att försöka sova innan och efter. 
 
Igår tog läxläsningen närmare 30 min för att lära in kinesiska tecken. Thilda var frustrerarad (och jag också, haha). Men imorse kunde hon dem och var så stolt! 
 
Förutom läxa igår så simmade Thilda, med sina nya grymma coach. Hon kommer utvecklas under hösten.
 
Vi var och vattnade hos Agneta och Oskar. Stark blixt, därav ögonen.
 
Sen hämtade vi paket. Godis till Halloween! Det är ju snart dags för Halloween-firande. 
 
 
Min goda lunch. (Tonfisk.)
 
Igår skickade jag med pengar till en tröja som skulle köpas inför någon aktivitet i skolan på fredag - Founders day. Barnen ska vara i olika lag och det var någon form av lag-t-shirt. Men jag fick ett samtal på dagen och de sa att Thilda storlek inte fanns kvar och inte en storlek större heller. Jag ska istället sätta på Thilda en vanlig röd t-shirt. Men vem har det? Inte vi i alla fall. Jag gjorde en beställning i HM-appen igår och håller tummarna för att paketet kommer under dagen. Annars får vi ta oss iväg på shopping i eftermiddag. Eller skriva i chatten för vårt compound och fråga om någon har en t-shirt att låna ut.
 
Nu ska jag plugga kinesiska inför min lektion kl. 10:00. 
 
/Charlotte

Kommentera här: