Ny chaufför imorgon

På väg hem från Thildas skola frågade jag chauffören om han visste vem hans nya boss skulle bli. Då sa han "jag skulle sagt det innan, imorgon bitti blir sista gången jag kör er". Sen får vi alltså en tillfällig chaufför imorgon eftermiddag och torsdag. Suck. Men jag förstår ju också varför de gör så, om vår chaufför har en ny person att ta hand om. 

Vi fick i alla bråttom att fixa klart chaufförens present. Thilda målade för fullt. Det är chauffören, Thilda och bilden och så vidare. 
(null)

(null)

(null)

Sen övade Thilda på sina magiska ord. 
(null)

Idag stod tre personer vid entrén till skolan, en tog febern på Thilda och de andra frågade hur hon mådde. Ett himla pådrag. 
(null)

Nu på kvällen kom ett mejl om att det går någon magåkomma på skolan. De har testat maten och det beror inte på den. Alla barn som har något symptom (kräk /diarré) måste vara hemma 72h efter sista symptomet. Om något barn blir sjukt kommer hela den klassen få vara i karantän ("inlåsta" i sitt klassrum) under tre dagar. Dvs separat lekplats, biblioteksböcker kommer till dem i klassummet osv. Eventuella skolbussbarn får sitta längst fram i bussen och kommer transporteras separat till klassrummen i karantän. De städar och "sanerar" skolan. Usch för sån sjuka. 

Så fort man läser något sånt börjar man ju känna sig halvkass. 

Nu måste jag läsa lite innan läggdags. 

Sju timmar tidsskillnad mot Sverige nu förresten.  

Sov så gott! 

/Charlotte 

Kommentera här: