Sista lördagen med chauffören

Det känns verkligen som att vi inte utnyttnjar chauffören till max, inte alls faktiskt. Denna helg hade vi i alla fall bokat en middag ute. När jag försökte boka via appen, där man kan boka alla restauranger, tidigare i veckan gick det inte. Det stod - kontakta restaurangen direkt. Det gjorde jag och kunde boka men de var faktiskt inte speciellt trevliga. Jag bokade i alla fall för jag var så sugen på deras mat och lokal. Det var samma restaurang som vi gick till med Calle när han var här. 
 
 
Det var gott. Och mysigt. Det var öppet ut (lite kallt) och det kändes som ett ställe i Paris. 
 
 
 
 
Jag råkade springa på en "kavaj" på Pearl market idag... det var ju inte alls tanken. Men en perfekt jobb-kavaj blir det. Det börjar ju närma sig nu. 
 
 
Skorna. Högklackat! De skorna har en speciell historia, som jag egentligen inte vet om jag ska berätta. Runt 2001 bodde jag i London. Där fanns inte privat chaufför på kartan utan det blev tunnelbana för att transportera sig. Eller buss. Jag föredrog faktiskt buss för då fick man se så mycket på vägen, dock enklare med tunnebana. En kväll i en tom tunnelbanestation stod en platskasse helt själv. I kassen låg dessa skor löst. Pinsamt nog så tog jag med dem hem. Jag borde väl antagligen lämnat dem någonstans, det hade jag gjort idag! Hade det varit andra saker i påsen så hade jag definitivt gjort det (plånbok eller andra värdesaker)! Jag skäms faktiskt lite nu att jag tog skorna - det är inte ok. Ägaren borde faktiskt sörja dem för de är väldigt fina och bra (. Jag har inte använt dem så många gånger med de är fortfarande i ett väldigt fint skick. Men varje gång jag använder dem skäms jag lite för hur jag "fick" dem. 
 
Skulle fota kavajen (och tog över trettio bilder) men den syns ju inte. 
 
 
 
 
Kråkfötterna vid ögonen! Jag gillar dem. 
 
It is all about the details. Jag älskar armbandet jag fick av mina brorsbarn med föräldrar!
 
Klockan visar att vi var hemma innan sju. Haha! Somnade även innan tio. En perfekt kväll!
Fördelen med att vakna tidigt är att vakna tidigt, utvilad. (Innan sex.) Tid för studier. 
 
Stressad över att vi bara har några dagar kvar med chaufför och jag skulle egentligen vilja åka runt med honom hela veckan för att utnyttja de sista dagarna till max, men det hinner jag inte. Det visar ju också att vi egentligen inte har så stort behov av honom. Det kommer bli jättebra när jag väl vant mig vid förändringen! 
 
 
/Charlotte

Kommentera här: