T-shirt kris

T-shirt-kris? Hur skriver man egentligen det "ordet"?
 
I tisdags fick jag ett meddelande från Thildas lärare, som gick ut till hela klassen om veckans planering: "Glöm inte att det är Founders day på fredag och barnen ska ha house coloured t-shirts på sig". Vad är house coloured (hus-färgade) t-shirts tänkte jag och skickade frågan till läraren. Det visade sig att klassen var uppdelad i olika lag med olika färger på t-shirt. Jag blev ombedd att skicka med Thilda 120 rmb för att köpa en tröja, tillsammans med storlek. Det gjorde jag på onsdagen men under dagen fick jag ett samtal om att Thildas storlek (och storleken större) var slut. Thilda skulle istället ha en röd t-shirt. (Jag kanske redan skrivit om detta?) Vem har en röd t-shirt? Inte vi. Jag gjorde en beställning på HM för hemleverans, kl. 14:15 onsdag och hoppades på leverans på torsdagen. Det känns verkligen som att jag skrivit om detta innan...
 
På väg till tennis. 
 
 
 
När vi kom hem från tennisen 16:55 hade paketet fortfarande inte kommit. Jag lämande därför Thilda med ayin (som lagade massa god mat till oss) och tog cykeln till Bailian mall. 
 
 
Jag hittade en röd t-shirt, dock tyvärr långärmad. Men det får gå - vi får vika upp ärmarna. (Det ska bli 28 grader imorgon... Jag får skicka med en vanlig skol t-shirt också.)
 
På väg hem igen. Det blev två storlekar för att vara på den säkra sidan, jag får lämna tillbaka den ena senare. 
 
 
 
Åhhh så mycket god mat vi fick!
 
Efter maten hämtade vi ett paket (färgpatroner till skrivaren), sen lite läxa innan läggdags med läsning. 
 
Jag försökte somna i tid för att alarmet var ställt på 02:00. Nu är feedback-mötet gjort och det gick över förväntan. Nu ska jag bara varva ner för att somna om.. 
 
Imorgon är det FREDAG!
 
Sov så gott!
 
/Charlotte

Kommentera här: