Tandfen var snäll

Thilda var inte alls lätt att väcka imorse och jag började undra om hon inte var riktigt kry. Hon hostade inatt (sov dock fortfarande) men det blev bra när jag startade luftfuktaren. Jag somnade också om, enligt min app som är kopplad till stegräknaren/klockan/armbandet, efter 14 minuter.  
 
När jag sa "men vad är det där på skrivbordet" så vaknade hon till direkt. Hon blev så glad och tyckte att tandfen hade varit väldigt snäll. Igår frågade Thilda mig hur mycket jag trodde hon skulle få av tandfen. Jag sa att det nog inte var så mycket men att det kanske var lite mer eftersom det är första tanden och den är ju speciell. 
 
 
Det första Thilda ville göra var att skicka bild/film och berätta för pappa. Tom ringde lite senare (innan vi hann skicka något) och Thilda fick berätta. Tom frågade Thilda vad hon skulle köpa för pengen varpå hon svarade "Nej, jag ska inte köpa något. Jag ska spara till en telefon". Och sen nästa mening "pappa får köpa mina leksaker". Hahaha. Smart och ekonomisk tjej. Sen kan vi ju diskutera vem det är som egentligen skämmer bort henne. 🙂
 
Jag fokuserar ekonomi idag och vår inlämningsuppgift. Känns som att det är lite av en gissningslek men jag lär mig lite i taget och det går framåt. 
 
 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: