Thildas första betyg

Jag hade blandade känslor förra veckan när jag fick Thildas betyg. Så klart väldigt roligt och intressant att se hur hon sköter sig men en del av mig känner ändå att det är lite tidigt. 
 
Betyget består av olika kategorier under Personlig utvecklig; Settling into class, Behaviour, Organisation, Co-operation within a group, Concentration, Following instructions, Academic attitude, Overall effort. 
 
De olika betyggraderna var; Highly motivated, Consistent, Satisfactory, Needs improvement. 
 
Thilda fick de två högsta betygen på samtliga vilket var väldigt roligt. Vi är stolta! Vi får jobba lite på samarbete och organisation bland annat. Hon glömmer titt som tätt lunchlåda och vattenflaska i skolan... Det ska bli intressant att gå på samtalet med lärarna på fredag för att se vad de har att säga. 
 
Idag var det pyjamas-dag i skolan och Thilda var väldigt bestämd med vad hon ville ha på sig. Sin one-piece som hon fick av Calle förrförra julen. (Vi har försökt lägga upp en strategi för toalettbesök...)
 
 
Thilda har verkligen sett fram emot idag! Föräldrarna fick möjlighet att komma och läsa för barnen men denna gång har jag inte erbjudit mig. Thilda kommer kanske vara lite ledsen för det i eftermiddag, vi får se. Men jag har en intensiv vecka, speciellt eftersom Thilda är ledig på fredag och måndag-tisdag kommande vecka. 
 
 
Nu ska jag sätta igång.
 
/Charlotte

Kommentera här: