Väldigt stolt Thilda

Imorse när vi skulle borsta tänderna sa Thilda "mamma, tanden står väldigt snett nu". Det gjorde den och jag bad henne försöka dra lite i den. Thilda drog lite och tanden ploppadde ut. Thilda studsade och var överlycklig! Vi tog bilder och en film och skickade till pappa. 
 
Det syns hur glad Thilda är. 
 
 
 
En underbar start på dagen! 
Thilda har visst pratat en hel del om den där tanden och redan förra veckan hade hennes klassskompis sagt till henne att hon inte skulle prata mer om den. Hur mycket är rimligt att man "får" prata om något som man är så glad över som Thilda varit?! Hon lär prata med alla hon kan om det idag. Men jag sa till henne att hon får vara lite försiktig ändå eftersom de som fortfarande inte tappad någon tand kan vara lite ledsan för det. Bra start på veckan, minst sagt! 🙂 Frågan är vad tandfen ska komma med inatt... 
 
Jag tog vägen om Metro-stationen på väg hem. Knapp två veckor till med chauffören sen ska Tom börja åka metro hem från tågstationen på fredagar. Nu är hans kort laddat med 100 rmb. 
 
 
 
Kommer några bilder på vårt Halloween-pynt senare. Nu ska jag fortsätta med skolarbetet. Jag har två deadlines nästa helg, alltså inte nu till helgen. Jag blev så glad när jag insåg det då jag trodde att den ena var redan nu till helgen. Mitt individuella arbete som innebär två case att lösa, i Controller kursen, och första inlämningsuppgiften (grupp-uppgift) i affärsredovisning. 
 
/Charlotte

Kommentera här: