Bra (eller fantastisk) överraskning

Resan började superbra med ett besök i loungen på Landvetter som sagt tidigare. Resan över till Helsingfors gick jättesnabbt, vad sövande ljudet i ett flygplan är. 

Väl där var det inte långt mellan gaterna så vi gick och satte oss på rätt ställe. Det var lite annat klientel än vi är vana vid när vi åker till Kina. Eller kanske fel uttryckt men det syntes att det inte var Kina vi skulle åka till. Tom gick för att köpa en kanelbulle (trots att de kostade 4,4 euro) men de var slutsålda. Thilda och jag gick till Burger King och köpte ett Happy meal till Thilda.  

(null)

(null)

(null)

När Thilda ätit upp var planet redo för boarding. Vi hörde inte vad de sa i högtalarna (vilka som skulle gå på först) så jag gick fram och frågade. Thilda och jag är i en prioriterad grupp eftersom vi flugit lite mer än Tom med Finnair tydligen. Vi fick gå på (alla tre). Tjejen sa att "ni har fått nya platser" och tog våra gamla boardingkort. Jag hann hetsa upp mig för enligt bokstäverna såg det ut som att vi inte satt bredvid varandra. Men så såg jag "business" och hann tänka "WHAT"? Vi gick på och mycket riktigt hade vi blivit uppgraderade. 

Wihoooo! Grymma, stora, platser och ett glas champagne direkt när vi kom på. Lyckan hos Thilda och oss. Ja alltså, Thilda fick äpplejuice. Haha. 

(null)


Kan tydligen finnas fördelar med att planet är fullt. 

(null) (null) (null)

Maten under resan, servicen och den stora platsen (med liggläge) har varit superbra! Det var dock för varmt för att jag skulle kunna sova gott. 

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Resan var för kort för att verkligen hinna njuta av lyxen! Inte ofta man säger det, men 9h och 10 min flygresa gick för snabbt. 

Nu är vi i Bangkok och väntar på nästa plan till Phuket. 

Tacksam är bara förnamnet. 🙏🏻❤️

/Charlotte 
Kommentera här: