Lyckligt lottad

Vilka dagar vi har här hemma!
 
 
Igår körde Tom Thilda och mig till Kungsbacka strax efter åtta.
Pappa fick puss innan han åkte mot stan igen. 
 
 
Vi mötte upp pappa/morfar och hälsade på farfar Norrvin. Det var jätte mysigt! Vi spelade memory, Thilda vann (inte helt överraskande). 
 
Sen spelade Thilda med sina dockor. Thilda vann då också. 
 
När vi åkte från farfar Norrvin var det lunchtid och vi åkte till mamma/mormor i Frillesås för att äta lunch. Sen åkte vi till mormor Margareta i Åsa. Det känns som igår vi träffade både mormor och farfar men det var ju några månader sedan.
 
 
Mormor följde med oss till Frillesås för vi var bjudna på middag hos Agneta och Kaj. Så gott och så trevligt! Tom anslöt till middagen och min kusin Maria (träffade även ett av mina kusinbarn på dagen). Vi fick kreolsk gryta, ris, sallad, tillbehör (väldigt starka chili-saltgurkor bland annat). Glass och "hemmagjorda" björnbär (som sås) till efterrätt. Mums! Vi diskuterade, innan middagen, vad kreolsk gryta egentligen är. Kom fram till att det är en rätt från 80-talet, innehåller fläskfilé och chorizo bland annat. Men även massa annat gott. Mycket mumsigt! 
 
Min bror med familj kom förbi vilket jag är väldigt glad för! Vi fick kramas och prata lite. Thilda var väldigt glad att träffa sin kusiner!
 
Vid halv sju åkte vi mot stan för att titta på Calles hockeymatch. Vi kom till de sista fem minuterna på första perioden. Thilda stod sedan även resterande perioder (två) och ttitade intresserat, ställde mängder av frågor, hejade på Calle och kommenterade matchen. Så roligt!
 
 
Calle har nummer 11 på ryggen.
 
I periodpauserna gick vi till kafeterian och Thilda lekte med leksakerna. 
 
Thildas syster, Calle och Cornelias mamma och mormor och morfar träffade vi där också. Trevligt! 
Vi fick till en bild på de tre syskonen. 
 
Sent i säng igår (med våra mått mätt) men ganska tidigt uppe imorse ändå (jag halv sex, Tom tidigare). Jag har pluggat en del nu på morgonen men snart ska väskor packas för att se hur mycket plats som finns för att handla matvaror och annat att ta med hem. 
 
/Charlotte

Kommentera här: