Vilket påkostat kalas!

Jag minns ju att jag frågade på Lilliput och att det var väldigt dyrt... för få människor. Utöver själva kalaset så hade de tagit med jätte stora Elsa&Anna-figurer, mängder av ballonger och godispåsar. (Hade inte förvånat mig om det gick på över 10 000 SEK.)
 
När vi kom dit fick barnen leka, sen fick de äta mat vid fem (med full service av några föräldrar). Efter det fick vi föräldrar flytta in i kalas-rummet och äta medan barnen fortsatte leka. Vad roligt de hade!
 
Thilda har såå mycket sett fram emot det här kalaset i veckan! Hon bytte om i skolan och hon blev generad och glad när fröknarna sa att hon var jättesöt. 
 
Barnen hade väldigt roligt och det gick ganska smärtfritt. En farmor kom till mig och sa lite försiktigt att Thilda och en pojke bråkade lite. Jag gick dit men då vad bara Thilda kvar, Thilda försökte förklara för mig vad som hänt men jag förstod inte riktigt. Vi gick till pojken för att prata med honom och säga förlåt, men vi fick jaga honom för han sprang runt och lekte. När vi väl fick tag på honom, och hans mamma, sa Thilda förlåt. Jag berättade för hans mamma men hon sa bara att pojken hela tiden säger att han gillar Thilda. Det var nog inte så farligt, det som hade hänt. Haha. Thilda blev generad när hon hörde att pojken gillar Thilda. 
 
 
När vi skulle gå hem hade Thilda inget emot att sitta nära honom och försökte pussa honom på kinden. VA??? Hon sa att han inte gillar pussar. Men VAA?? 
 
 
Väldigt roligt kalas! Väldigt tacksam för att vi fick vara med. Inte helt lätt med kommunikation men alla andra mammor/farmor/mormor försökte på engelska och ville verkligen bjuda in oss (en annan mamma som inte kunde kinesiska) i konversationen. Födelsedagsbarnets mamma är från Korea, så även en annan mamma. Men de kunde en del kinesiska. 
 
 
 
 
 
 
Tårtan på slutet. 
 
Thilda och födelsedagstjejen.
 
En annan klasskompis. 
 
När vi kom ut, strax innan sju, pågick en massa aktiviteter utanför. Bland annat Gokart som Thilda blev väldigt sugen på. 
 
 
Chauffören hämtade oss efter att han lämnat Tom hemma, det var därför det blev så pass sent. Men barnen hade kul in i det sista så Thilda var väldigt nöjd. 
 
Idag går planet hem till Sverige strax efter ett. Nu ska jag börja förbereda för att åka. 
 
/Charlotte

Kommentera här: