Baka och kratta

Idag, efter Thildas sista lektion klockan två, bakade vi kolakakor. Det har vi längtat efter hela veckan! Thilda gillade degen, jätte mycket! Men inte kakorna. Haha. Hon tyckte att de var för söta? Va? 
 
 
 
I vilket fall är de snart slut. Mums!
 
Sen kom krattan idag som vi har väntat på. Leveranser får nu köras in och krattat levererades till dörren. Lyx! Thilda och jag fick skruva ihop den innan den var redo att användas. Thilda gick ut direkt, när kakorna var i ugnen. 
 
Detta är "vår" trädgård. Gemensam med flera andra hus. Kul att kratta lite men bara en liten stund. Mycket mossa så lite trögt att kratta var det, men roligt att vara lite husliga. 
 
Det verkar, just nu, som att skolan kommer öppna igen i början av maj. Först för de stora barnen dock så vi får väl se när det är dags för Thilda. Men håll tummarna för att det blir under den första halvan av maj. Jag älskar att vara med Thilda och uppskattar tiden väldigt mycket! Men jag skulle behöva lite tid för egna studier och jag tror att Thilda skulle älska att vara på skolan och träffa kompisar igen. Idag har Thilda lekt med två andra tjejer och förhoppningsvis kan de träffas imorgon igen. Hon behöver verkligen få leka lite. Hennes mamma är inte så lekig och rolig. Men jag försöker. 
 
Nu är det läggdags.
 
 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: