Höga förväntningar på påskharen

Thilda har varit ute och letat i trädgården flera gånger idag. Hon väntar på påskharen och förra året kom hon tydligen på långfredagen enligt Thilda. Men inget ägg i sikte. 

Förutom det så har Thilda haft sports day. Den startade med ett möte online 09:00-09:30, uppvärmning och vi fick se film på vad vi skulle göra för övningar. Sen hade vi en timma på oss att göra sit ups, armhävningar, stå på ett ben och kast med "strumpboll" (några strumpor som man knölade ihop till en boll). Vi gick till den stora lekplatsen och Thildas kompis var med lite. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Thilda har på sig röd tröja för att hon är med i Red Phoenix. De har fyra lika lag i skolan. 

Sen hem för ett nytt möte online med nya övningar. Ut igen för jumping Jacks, start jumps, burpees och plankan. 

(null)

(null)

(null)

Tillbaka hem för ett avslutningsmöte online klockan tolv. 

(null)

Vi är nöjda med våra poäng. Jag borde förstås låtit Thilda fylla i lappen men vi hann inte. 

(null)

(null)

Efter lunch tog vi en taxi till IKEA. Enkelheten i att ta en taxi här. Wow! Billigt är det också. 30 min för 32 rmb. 

(null)

(null)

Det var mycket fler folk än det ser ut på bilden. Massor med folk och alla bar mask. Jag tycker att det visar respekt för varandra. 

Vi handlade lite i matbutiken, gick inte ens in i butiken, och gick sedan till taxifickan utanför. Efterfrågade en taxi i Didi-appen och den kom efter 3 min. 

(null)

Idag fick vi ett paket från H&M med kläder till Thilda. Jag handlade online häromdagen. Ytterligare 20% på reapriset om man köpte över fem plagg. Vi fick allt detta för 250 rmb. 

Två t-shirts, en topp, två linnen, en långärmad t-shirt, en klänning, ett par skjorts och en shortsdress. 
(null)

Nu är Tom hemma, vi har ätit middag (mat från igår) och vi slappar lite i soffan. 

Efter IKEA gick vi förresten och köpte varsin glass och gick till lekplatsen. Njöt av det härliga vädret! (Imorgon blir det 14 grader och regn.) Sen gick/cyklade vi till Pines och handlade. Jag tog några varv runt "kvarteret" (med podd) när vi kom hem medan Thilda fick titta lite på TV. Det var skönt med 7-10 min egentid. Tittade till Thilda varje varv när jag gick förbi huset. 

Ha en fortsatt fin långfredag! 

/Charlotte 

Kommentera här: