Nä, den gick inte hem

För det första, vilket tid det tog med det där äpplemoset. Jag höll på att bränna det dessutom... fick hälla på vatten flera gånger. Doften som spred sig i huset var ljuvlig! Jag la i lite socker på slutet, för säkerhetsskull, men det gick inte hem hos Thilda ändå. Suck. Jaja, hon smakade i alla fall. Men med en grimas redan innan hon fått det i munnen. Gaah. Jag jobbar på det! Ja, att få henne att smaka och gilla mer. Jag fick mumsa upp det själv. Det hade säkert varit gott på pannkakor. Det var gott men doften var ännu "godare". 
 
Thilda har gjort sin läxa inför bildlektionen i eftermiddag. Förra veckan var det op art (optical art) men denna veckan var det pop art som stod på agendan. 
 
Bilden från Google. 
 
Till lunch blev det pizza-rester till mig och en påse från frysen till Thilda. Jag älskar att ta fram de små paketen från frysen och värma. Det blev köttfärssås och pasta för Thilda (samma som hennes middag igår), inte optimalt men ok. Hon åt i alla fall glatt och mycket. 
 
 
Thilda ska på kalas i eftermiddag och har sett sååå mycket fram emot det. Imorse slog vi in paket. 
 
 
Minen?!?
 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Katrin :

Prova att koka den tillsammans med en vaniljstång eller kanske lite kanel också nästa gång.
Kim gjorde en jättegod körsbärssylt så en gång för några år sedan & den blev så jävla god. Men då hade han i både kanel&vaniljstång.

Svar: Tack för tipset! Kanel och äpple är ju aldrig fel tillsammans. Lyx med hemmalagat!
Charlotte Karlsson

Kommentera här: