När en sak möjliggör en annan

När Thilda hade sin lektion i klubbhuset idag (på grund av planerat strömavbrott) passade jag på att smita in på gymmet en kort sväng. Det var länge sen jag var där... säkert närmare hundra år sedan. Det var skönt! Femton minuter på crosstrainern (med podd i öronen) är bättre än inget tänker jag. Och nu har jag varit där så det blir nog lättare att komma dit igen. Det var jobbigt och lär nog kännas imorgon. Jag älskar lite lagom träningsvärk. 
 
Thilda i kinesiskalektion. Vi hade tur som hittade ström hyfsat nära soffan och jag hade tagit med en liten förlängningssladd. (Min dator behöver nämligen ström hela tiden för att fungera. Jag måste byta ut mitt batteri.)
 
 
Förutom det så har vi hunnit med en tennislektion. Jag hade missat att jag skulle boka tennisbana men det löste sig då de kunde spela på basketplanen. Puh!
 
 
 
Efter tennisen blev det en glass med Agneta! Perfekt väder för glass. Sen lite lek på grannarnas bakgård, jag pratade med mammorna under tiden. Dusch och mat (från frysen) på det och dagen var komplett. Thilda sover nu och jag ska plugga lite. 
 
Jag har missat att berätta att jag igår skickade in min slutliga version av det sista arbetet i projektledningskursen. Jag hoppas (och tror) att jag blir godkänd på de två sista uppgifterna, och kursen är då avklarad. Nu kan jag helt fokusera på Affärssystem-kursen. Vilken lättnad! 
 
Förresten så är detta tredje gången jag skriver detta inlägg. Jag började skriva när jag väntade på att Thildas lektion skulle ta slut i klubbhuset men två gånger bröts inlägget och försvann. Inte förrän nu hade jag ny energi att skriva samma sak igen. Eller nästan samma sak, det blev ju faktiskt lite längre nu. 
 
/Charlotte

Kommentera här: