Skämma bort

I lördags lovade Tom Thilda något, för att hon varit så duktig i skolan i veckan. Hon fick välja på en liten leksak på Pearl market och lek på Tom’s world. Thilda valde snabbt Tom’s world. 

Efter Pearl market igår skulle vi gjort hemmagjord köttfärspizza. Thilda har ett pizzaspel som hon spelat och hon visste precis hur vi skulle göra tomatsåsen och allt. Men tiden blev för knapp insåg vi, vi hade inte hunnit med Tom’s world om vi gjort lunch hemma. Vi tog istället direkt när vi kom hem cyklarna till Bailian mall. 

Vi åt på Blue frog och det var så gott! 

(null)

(null)

(null)

Mycket folk där också. 

På väg till Tom’s world klättrade Thilda över de vita "sakerna" som syns på bilden. En man skrek på henne, på kinesiska. Sen gick han dit och rengjorde... 

(null)

(null)

När vi väl kom in... först kom vi nämligen inte in för våra hälsokoder i Alipay funkade inte. Vad arg jag var. Alla kineser fick komma in utan dem nämligen men vi blev stoppade. Vi gick ut och lyckades faktiskt hitta dem. Puh! 

För 45 rmb hade Thilda superroligt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem förberedde vi pizzan. 

(null)

Sen följde vi Tom (och Oskar) till taxin. 

(null)

(null)

Degen till pizzabotten jäste inte speciellt bra, men vi använde den ändå. 

(null)

(null)

Thilda sa "Hmm jag hade inte tänkt på att det är lök och tomat i såsen på pizza. Jag trodde inte att jag ätit tomat och lök." 

När den sen skulle ätas gick det sådär. Men Thilda  fick i sig en bit i alla fall. Får se hur det går när vi ska äta samma till lunch idag. Den blev god men inte så god som jag hade tänkt. 

(null)

Önskar dig en fin start på veckan! 

Här skiner solen och det ska bli 24 grader. Svalare imorgon igen. Jag njuter av lagom temperaturer och inget regn. Känns som att vi kommer få massor av både värme och regn denna sommar. 

/Charlotte 

Kommentera här: