Från klarhet till klarhet

Åh vad jag tycker om att bocka av vår att-göra-lista. Igår klickade vi vidare i listan (och nu på morgonen). 
 
Mina gamla leksaker har gåtts igenom, jag fick nämligen drygt tre lådor från mamma och pappa sist vi var hemma. Nu ska det som ska vara kvar tvättas. 
 
Thildas kläder och leksaker ligger i hennes garderob och rummet börjar bli iordning för ny säng. (Förutom spjälsängen har Thilda inte haft någon egen säng innan. Efter spjälsängen fick hon en gammal madrass som åkte rakt till tippen när vi flyttade till Kina.)
 
Jag har börjat gå igenom alla lådor på övervåningen (de vi tidigare hade i svärfars förråd och inte med till Kina). Mycket som man inte direkt saknat men ändå inte vill göra sig av med. Svårt! 
 
Efter lunch tog vi dock en promenad/cykeltur till Kärra centrum för att lista Thilda hos tandläkaren. Vi fick även en tid bokad (22 september var det tidigaste, eftersom jag ville ha på eftermiddagen efter skolan).
 
Vi passade på att äta en glass. Mums!
 
 
Sen hade jag lovat Thilda en sväng i skogen och vi tog en tur. "Adventure" och "explore" som Thilda sa. Det var roligt och vi gick en bra bit. Jag kom upp i över 18 000 steg igår. Hittade tyvärr ingen svamp men det fanns en del blåbär. 
 
 
 
Vi tittade ordentligt efter fästingar när vi kom hem. 
 
Efter middagen, som vi åt ute på altanen, packade vi inte allt återvinningsskräp och åkte till återvinningsstället. Det är egentligen inte långt att gå men vi hade mycket denna gång. Jag fick ju dessutom lite övningskörning. Vi tog en liten extra sväng (ner till Kärra) bara för att köra en liten bit till. Thilda ville till Coop men klockan var för mycket för det. 
 
 
Idag ska vi bland annat till BVC och Thilda ska få en vaccination som hon behöver. Men nu ska jag gå upp och fortsätta med lådorna för Thilda sover fortfarande. 
 
Ha en fin dag!
 
/Charlotte

Kommentera här: