Igår fick jag ett brev

Det stod att mina värden (sköldkörteln) var bra. Det stod inget mer än så. Ska jag göra fler kontroller? Ingen aning? I Kina var det viktigt att jag gjorde detta prov en gång i månaden under graviditeten. Jag får fråga barnmorskan helt enkelt. Och sen boka tid hos vårdcentralen igen (antagligen). Förlåt att jag är gnällig. 

Sitter hos barnmorskan nu och ska gå hit en gång i veckan från och med nu. Barnmorskan ringde igår och sa att doktorn sagt att jag måste gå dit varje vecka för att testa blodtrycket. Jag har haft högt blodtryck tidigare och därför vill de ha extra koll nu. (Dock inga problem med det nu.) 

(null)

Imorse cyklade vi till skolan igen. Härligt! Thilda bad dock att jag ska hämta henne tidigare för hon sa att hon inte har någon att leka med på fritids. ❤️

(null)

Resten av dagen ska jag förbereda hemma för imorgon kommer vår leverans från Kina. Jippie! (Eller vi får se vad jag säger imorgon när huset är överfullt.) 😅 Men det ska bli skönt med en soffa och TV-möbel. 

Igår tog vi en lugn eftermiddag för vi var väldigt trötta båda två. Dessutom åkte våra täcken in i påslakanen för nu är det för kallt med bara påslakan. Nu kommer mys-hösten med tända ljus. Varje dag är en dag närmare att vi träffar Tom igen. ❤️

/Charlotte 

Kommentera här: